PERMANENTE MAKE UP

Permanente make up maakt u het leven makkelijker.  U staat op en het grootste deel is al gedaan.  De make up zit altijd perfect en loopt niet uit.  U kan kiezen voor permanente make up aan de ogen, wenkbrauwen en lippen.


Verschillende voordelen van permanente make up:

  • loopt niet uit, dus ideaal voor iemand die veel sport/zwemt/sauna doet

  • altijd netjes opgemaakt

  • tijdbesparend

  • ideaal voor mensen die allergisch zijn voor make up


Permanente make up ogen


De natuurlijke wimperlijn wordt geaccentueerd.  De lijn wordt zo gezet dat de ogen lichtjes gelift worden.
Het is belangrijk een lijn te laten zetten die zelfs mooi is zonder ook maar iets van andere make up.  Kies dus niet voor overweldigende lijnen.  Wanneer u een avondfeest heeft en graag een zwaardere make up aanbrengt, kan u uw permanente lijn verbreden met een eyeliner.


Permanente make up lippen


Hier heeft u de keuze uit verschillende technieken.  Het accentueren van de liplijn, een liplijn met schaduw of full-lips. De keuze is eerder persoonlijk. Voor de kleurkeuze moet u rekening houden met een kleur die ook mooi is wanneer u geen andere make up draagt.  Graag adviseer ik u hierbij.

Permanente make up wenkbrauwen


Ook hier  zijn er verschillende technieken en de keuze hangt een beetje af van het resultaat dat u voor ogen heeft. Natuurlijke wenkbrauwen kunnen opgevuld worden, maar ook de vorm kan gecorrigeerd worden.  Heeft u bijna geen of helemaal geen natuurlijke wenkbrauwen?  Dan biedt permanente make up de oplossing.

© Copyright. All Rights Reserved.

Liesbet

Beauty

Tattoo

Openingsuren :


Enkel na telefonische afspraak

Adresgegevens :


Herent 107

3910 Pelt ( Neerpelt )


Tel : 0496-98.40.47